Frequently Asked Questions

Hoe kan ik betalen?

HERRYS geeft de voorkeur aan betalingen met:

  • Bancontact.

we bieden ook andere betaalmogelijkheden aan zoals:

  • Mastercard,
  • Visa.
  • Bankoverschrijving: de producten worden pas verzonden na effectieve ontvangst van de betaling.
Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor bestellingen in België boven 250€ zijn de verzendkosten gratis.
Voor bestellingen in België onder 250€ bedraagt de vaste verzendkost €8. 
Verzendkosten binnen Europa bedragen 15€

Hoe verloopt de verzending?

Al onze pakketten worden door Bpost verzonden.
Bestellingen verzonden binnen België zouden tussen de 2-5 werkdagen moeten aankomen. Verzendingen binnen Europa duren ongeveer  5-7 werkdagen.
Let op: deze levertijden zijn na verzending.
Als je niet thuis bent wanneer de postbode langskomt, zal hij ofwel telefonisch een tweede aflevermoment aanvragen ofwel kunt u het pakket ophalen in het postkantoor/Postpunt (binnen de komende 14 dagen)

Welke is de levertermijn?

Alle handtassen en accessoires zijn handgemaakt volgens bestelling. Er is een levertermijn voorzien van 20 werkdagen. De vermelde leveringstermijn is niet bindend maar wordt ter informatie gegeven.

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen?

Tijdens het plaatsen van uw bestelling en het uitvoeren van uw betaling kan u de optie "zelf afhalen" aanvinken. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op om de ophaling te regelen van zodra uw product klaar is.

Kan ik retourneren?

HERRYS accepteert retourzendingen binnen 14 dagen nadat u uw bestelling/artikel(en) heeft ontvangen. Retourzendingen dienen naar onderstaand adres te gebeuren:

HERRYS
Gijzelbrechtegemstraat  20
8570 Anzegem
België

Voeg een kopie van uw bestelbon toe en retourneer uw bestelling in de originele doos, met stofzak en verpakkingsmateriaal.
We ruilen graag ongedragen en onbeschadigde producten of betalen deze terug indien nodig. Een terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel als dat waarmee de oorspronkelijke betalingstransactie werd verricht. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Nadat we het product/artikel terug hebben ontvangen, kan het tot 14 werkdagen duren vooraleer u een terugbetaling op uw rekening ziet verschijnen en dit vanwege de verschillende verwerkingstijden tussen betalingsproviders.
Houd er rekening mee dat alle kosten voor het terugzenden van een aankoop voor uw rekening zijn.

 

 


Schrijf je in, en ontdek onze nieuwigheden en speciale gebeurtenissen

Welkom bij Herrys