Kyra Belt Bag

Jaja ze is er! Kyra, het nieuwste lid van de Herrys familie. Het is een belt bag die minimalisme en vrouwelijke elegantie combineert. Ze heeft een strak silhouet en een subtiele plooi die de rits verbergt.

InstaStoryWeek

Evelien Van Hamme zet deze week onze Fortune Cookie Bag in de kijker. De tas staat haar prachtig! “De #Ikkoopbelgisch Instagram Story Week is een uiting van trots om Belgische mode te dragen en het #ikkoopbelgisch verhaal extra visibiliteit te geven, maar tevens een krachtige aanloop naar de vijfde editie van de Week van de Belgische mode, een gezamenlijk initiatief van Creamoda en Mode Unie, die zal plaatsvinden van 9 tot 15 oktober 2023”, besluit Luyckx. 

Lokaal boetiek

Herrys zal te zien op Lokaal Boetiek in Deerlijk 5 en 6 november en ook in Brugge 20 november. Zowel de Collectie FW/22 als de Celebrate Collectie zal je daar kunnen bezichtigen en aankopen. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten!

Lokaal Boetiek is een gratis beurs waarop je als consument rechtstreeks van Belgische makers koopt.
Je kiest daarmee voor een uniek, eerlijk en ecologisch product dat in België is gemaakt. Het betekent dat je lokale productie ondersteunt en bewust kiest voor kwaliteit, van mensen die dag in dag uit bezig zijn met hun ambacht. 

Herrys is 1 jaar!

Op 15 sept. '22 mag Herrys haar eerste kaarsje uitblazen! We lanceren daarom deze Celebrate Collection. De Celebrate Limited Edition is vervaardigd uit een prachtige blauw/groene laqué.
Want wat is er leuker dan in stijl te stralen op een uitje, een etentje of een dagje stad! Met een Celebrate ben je gezien op alle komende feesten!

Makersevent

De volledige collectie van HERRYS zal te zien zijn!
Zaterdag 7/5/'22 van 10u - 17u30 in La Brugeoise MKRS is een makersbeurs, waar je de hipste ondernemers van Vlaanderen leert kennen en meteen ook de leukste producten kan shoppen. vrije gratis ingang om kennis te maken met eigentijdse creators en shops! 

Van start!

Op 15 september ‘21 ben ik van start gegaan met HERRYS Voor de eerste collectie heb ik me laten inspireren door 4 edelstenen waaronder: Agaat, Carneool, onyx en Apatiet. Zowel de kleuren als de eigenschappen van de stenen waren een bron van inspiratie. Vandaar de naam Edelcollectie.


Schrijf je in, en ontdek onze nieuwigheden en speciale gebeurtenissen

Welkom bij Herrys