Over

Mijn naam is Herlinde Creyf en ben van nature een creatief beestje. 2020 was voor mij het jaar van de verandering. Mijn creatieve geest overtuigde mijn verstand en met een duidelijke visie en diploma marokijnbewerker ga ik nu helemaal voor mijn passie. De focus van mijn ontwerpen ligt in het bereiken van een harmonie tussen functie en esthetiek en stralen moderne eenvoud uit.

Leder

De collectie is vervaardigd uit een fantastisch Italiaans rundsleder, Piamonte. Deze heeft een heerlijk mooie en uitgesproken korrel. Wat dit leer zo herkenbaar maakt is de typische tekening van het nerfbeeld. Leer gaat ontzettend lang mee, waardoor het een duurzaam product is om mee te werken.

Producten     

Alle handtassen en accessoires van HERRYS zijn met veel liefde voor het vak, volledig handgemaakt in België en zijn daarom ook stuk voor stuk uniek. Zowel binnen- als buitenzijde zijn vervaardigd uit kwaliteitsvol leder. Het zijn moderne, tijdloze ontwerpen die zowel functioneel zijn, als klasse uitstralen en die je naar elke gelegenheid en overal mee naartoe kan nemen.

Onderhoud        

Je kan uw tas na gebruik schoonvegen met een zachte droge of licht vochtige doek.
Voer een of twee keer per jaar een grondige reiniging uit om vuilophoping te vermijden.

  • Veeg je lederen tas of accessoire schoon met een leerconditioner die speciaal gemaakt is voor leer.
  • Om vuil te verwijderen breng je een kleine hoeveelheid aan op een pluisvrije doek. Wrijf in cirkelvormige beweging tot  het volledig gecoat is. Laat deze 24 uur drogen.
  • Bij suède vermijd je elk contact met water en gebruik je een speciale suèdeborstel om stof te verwijderen.

 


Schrijf je in, en ontdek onze nieuwigheden en speciale gebeurtenissen

Welkom bij Herrys