BAG TO THE FUTURE

Belgisch design, handgemaakt

Ontdek de eenvoudige, originele en tijdloze ontwerpen die rust uitstralen en waar mensen gelukkig van worden.
Stap met jouw Herrystas de toekomst tegemoet. Elke handtas of accessoire wordt lokaal gemaakt in kwaliteitsvol leder.

Limited Edition/Celebrate

Herrys mag haar eerste kaarsje uitblazen! We lanceren daarom deze Celebrate Collection. De Celebrate Limited Edition is vervaardigd uit een prachtige blauw/groene laqué. Want wat is er nu leuker dan in stijl te stralen op een uitje, een etentje of een dagje stad! Met een Celebrate ben je gezien op alle komende feesten!

Celebrate / Limited Edition

FW/22

Deze collectie "Boswandeling" is een weerspiegeling van de rust, eenvoud en prachtige kleuren die je tijdens een wandeling in de natuur ervaart. De kleuren camel, bosgroen en pittig bruin alsook de vloeiende lijnen en de kracht van eenvoud maken het strakke design af.

Ontdek de collectie

SS/22 Hoodiecollectie

Voor deze collectie heeft Herrys zich laten inspireren door de Hoodie voor een sportieve feel. De kleuren voelen zomers aan en de moderne eenvoud blijft een vaste waarde ook in deze collectie.

ontdek de nieuwe collectie

Herfst/Winter 21

De edelcollectie is gebaseerd op 4 edelstenen waaronder: Agaat, Carneool, Onyx en Apatiet. Zowel de kleuren als de eigenschappen van de stenen waren een bron van inspiratie doorheen de collectie

Ontdek de collectie

Mix & Match

Stel je ideale tas samen, de toilettas past precies in de shopper, gebruik deze als binnentas of als clutch voor een uitje. Combineer verschillende kleuren en match met de portemonnee.

Ontdek de mogelijkheden

Accessoires

De accessoires vullen de handtassen perfect aan door het elegant karakter en complementair design. Zowel de handtassen en accessoires alsook de kleuren kan je met elkaar matchen.

Ontdek de accessoires


Schrijf je in, en ontdek onze nieuwigheden en speciale gebeurtenissen

Welkom bij Herrys